Алея на славата

На Празника на Бургас 6 декември от 17:00 часа ще бъде открито IV-тото издание на „Алея на славата“. Тази година традиционната изложба ще отдаде почит на

най-популярните и обичани бургаски звезди от театралната и киносцена – Апостол Карамитев, Георги Калоянчев, Катя Зехирева, Елжана Попова, Хиндо Касимов, Аглика Бояджиева, Димитрина Тенева, Стефан Рядков, Руси Чанев и Невена Мандаджиева.

Апостол Карамитев

В тяхна чест, събитието ще започне с кратка (20 минути) театрална миниатюра – мюзикъл „Кабаре“. Своеобразният спектакъл ще покажат талантите от младежка театрална трупа „Валери и приятели“. Изпълнителите са носители на две първи места на фестивали за театрално изкуство за деца и юноши – в Разград и Сливен.

„Алея на славата“ е инициатива, която цели осветяване и почит към личностите, прославили Бургас

и България в определена област – наука, изкуство, спорт, култура и други. Тази година експозицията ще покаже обичани звезди от бургаската театрална и киносцена. Всеки от тях, ще бъде презентиран със снимки и информация. Изложбата е по инициатива на Гранд Хотел и СПА Приморец и може да бъде посетена в 5-звездния хотел до 9 декември (неделя) включително. Всички са добре дошли. Входът е свободен.

За повече информация: +359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви