Ако мислите, че Tom Cruise се е уморил от своите невъзможни мисии и смята да се оттегли от поредицата, дълбоко се заблуждавате, уверява cinefish.bg. Актьорът вече се подготвя за следващата глава от приключенията на агента Ethan Hunt. А според режисьора Christopher McQuarrie, той вече има страхотни идеи за „Мисията невъзможна 7“.

Тези идеи ще изстрелят поредицата на едно ново… космическо ниво. В свое скорошно интервю McQuarrie, който е сценарист и режисьор на последните два филма от поредицата намеква, че новата глава ще е нещо, което „ще покори света“. „Ще бъде нещо грандиозно. Планираме нещо свързано с корпорацията SpaceX или НАСА. Не знам дали „Парамаунт“ ще се съгласят да подкрепят подобна идея“, споделя той.

Самият Cruise също не крие идеите си да пренесе приключенията на Hunt и компания в открития космос. „Обмисляли сме варианти за това. Въпросът е как точно да го направим. Как да го вмъкнем като част от сценария на „Мисията“. Не искаме просто да се получат яки кадри, а те да са допълнение към героите и историята. Какво може и какво не може да направи екипът на подобно място?“, размишлява актьорът.

Едно интергалактическо приключение звучи като добро продължение на поредицата. Все пак ще е трудно да се надскочи вече видяното в „Мисията невъзможна: Разпад“, превърнал се в най-касовия хит дотук с приходи от 791 милиона долара. Пък и нямаме търпение да видим поредната щура каскада на Cruise в космоса.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

two × 5 =