Ета Енджи

Дъщерята на Джеки Чан – Ета Енджи, обяви в профила си в Инстаграм, че се е оженила и сподели снимка с брачното свидетелство, както и видео от церемонията, пише Факти.бг.

19-годишната Ета е сключила брак с 31-годишната си приятелка от Канада.

Бракосъчетанието е било проведено именно там.

Избраницата на дъщерята на Чан се подвизава в социалните мрежи с името Анди Отъмн. Тя има над 100 000 последователи в Инстаграм, където публикува свои снимки, преобразена като героиня от манга комиксите.

Ета Енджи

Двете жени са сключили брак в Канада на 8 ноември, а в момента живеят в Хонконг. По-рано през годината те апелираха към интернет последователите си за помощ, защото са останали бездомни, а причината за това беше

„родители хомофоби“.

В Китай не се гледа с никак добро око на хомосексуалните връзки, а тяхната е привлякла огромна доза внимание от публичността.

Младоженките написаха:

„Всички сме били наранявани, но ако можеш да мечтаеш за любовта, можеш и да я откриеш. Любовта е милостива, тя не съди. Любовта е и сила, и слабост. Любовта може да предизвика големи промени. Любовта побеждава!“

Ета е плод на любовна афера на Джеки Чан от 1999 г. с Илейн Енджи,

актриса и носителка на титлата Мис Азия 1990. Момичето е отгледано от майка си. През това време Джеки Чан е вече семеен мъж, който не признава извънбрачното си дете и не го подкрепя по никакъв начин като баща.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви