Община Бургас публикува поредни два клипа от рубриката „Вандали в действие“. На тях ще видите един и същи ученик в ранна тийнейджърска възраст, който изпитва необяснима омраза към асансьорите на пасарелката при кръговото кръстовище до хотел „Мираж“.

В разстояние на една седмица той вилнее там два пъти, нанасяйки щети за около 200 лева – единият път със силен ритник е повредена електрониката и механиката на асансьорната врата, а вторият път агресията е насочена към вътрешната камера

 

Посегателствата върху обновени или ремонтирани елементи на инфраструктурата в Бургас са чести. Когато в края на годината щетите се сумират, се оказва, че възстановяването им струва стотици хиляди левове.

С неизмеримо по-голяма стойност са предизвиканите от вандалските актове предпоставки за инциденти с наранявания и дори заплаха за живота на гражданите

Различното в сравнение с предишни години е това, че Община Бургас има вече стотици „очи“ /камери/ из целия град. Нека всеки с лоши намерения знае това и си го спомня винаги в миговете, преди да реши да върши нещо нередно.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви