Ева Лонгория с режисьорски дебют на голям екран

Освен зад камерата, Лонгория ще се развихри и пред нея, като другата актриса, която вече е потвърдила участието си в лентата, е Кери Уошингтън

0
23

Актрисата Ева Лонгория, която се роди първия си наследник Сантяго през лятото, прекъсва майчинството си, за да направи режисьорския си филмов дебют.

Звездата от „Отчаяни съпруги“ ще застане начело на комедията 24-7, която ще се фокусира върху група от четири счетоводителки, които разследват измама във фирмата си, а в ролята на големите им врагове влизат техни колеги-мъже.

Освен зад камерата, Лонгория ще се развихри и пред нея, като другата актриса, която вече е потвърдила участието си в лентата, е Кери Уошингтън. Предполага се, че действието в продукцията е вдъхновено от филма 9 to 5 от 1980 г. с Джейн Фонда, Лили Томлин и Доли Партън.

Макар че това е първото режисьорско включване на актрисата на голям екран, тя има немалко опит в телевизионното кино. Тя вече е работила на тази позиция по епизоди на „Непорочната Джейн“, „Мики“, „От Ел Ей до Вегас“ и др.

Монитор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here