Притисната до земята и закопчана с белезници се озова Селин Дион при челен сблъсък с органите на реда. Сцената не е част от криминалните хроники отвъд Океана, а част от рекламната кампания на новата й модна линия Célinununu.

Идеята, около която гравитира колекцията на прочутата певица, е половият неутралитет сред децата. „Модата има силата да формира човешките нагласи. Вдъхновете децата си да бъдат свободни и да намерят своята индивидуалност чрез дрехите“, гласи мотото на кампанията. Сред артикулите, които могат да бъдат намерени в сайта на бранда, са детско кожено яке за 290 долара, клин и пантофи за по 44 долара и др.

За важността на модата в живота на един човек, Дион е говорила неведнъж. „Невероятно е как малко фантазия може да оправи настроението ти. Винаги съм обичала модата, откакто се помня. Но както всеки знае, преминах през големи трудности последните години и напоследък разпервам отново крила, благодарение на красивите дрехи и аксесоари“, изповяда се тя скоро след смъртта на брат си и съпруга си Рене Анжелил преди повече от година.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви