аксесоари

Когато обзавеждаме кухнята в новия си дом обикновено обръщаме особено внимание на плота, електроуредите и мебелите. Малко хора се замислят обаче, че за да разполагаме с всичко необходимо, трябва да се снабдим и с

поставки за подправките, кухненски ножове, кутия за хляб, сушилник за чиниите

и много други дребни на пръв поглед аксесоари, за които не се сещаме, докато не ни потрябват.

За да не тичате до съседа за тирбушон в разгара на купона, когато гостите ви искат да вдигнете тост, прочетете следващите редове, които ще ви разкрият нова гледна точка към ежедневните кухненски задължения.

Колкото по-удобно се чувствате в кухнята, толкова по-вкусни ястия ще приготвяте. За да се чувствате добре, снабдете се с

удобни, шарени и практични кухненски аксесоари,

които ще улесняват готвенето и ще го правят по-забавно.

Представяме ви някои рядко срещани в дома ни принадлежности, които обаче могат да превърнат готвенето в забавление:

Уред за почистване на рибени люспи

Това е изключително полезен аксесоар за всички любители на рибата. Дългата дръжка и специално набраздената предна част на уреда прави почистването й бързо и лесно, без да наранява нейната основа.

Нож за авокадо

С него лесно и бързо можете да отстраните костилката и да нарежете плода на лентички. Подходящ е и за киви и други подобни плодове и зеленчуци.

Уред за пробиване на яйца с таймер

Изработен от висококачествена неръждаема стомана и с ергономичен дизайн, уредът лесно пронизва черупката на яйцето. Вграденият таймер определя точното време на врене и кипене при приготвянето на яйца и всичко останало в кухнята.

Мярка за спагети

Тя е удобен помощник в кухнята, с чията помощ вече няма да готвите ненужно големи количества паста. Мярката е разграфена за една, две и повече порции и с нея можете лесно да измерите точното количество спагети, които да сготвите.

Източник: http://stroimedia.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви