До премиерата на „Аквамен“ има повече от месец, но от „Уорнър“ ще могат да я дочакат без притеснения. Техният бъдещ хит „Аквамен“ вече официално е готов. Режисьорът Джеймс Уан се похвали в Инстаграм, че работата по продължилата две години продукция официално е приключила.

Последните няколко месеца бяха посветени на внимателно доизпипване на визуалните ефекти на филма с Джейсън Момоа. Екипът по звуковите ефекти и монтажа също е работил денонощно, само за да приключи работа в срок. Сега всички обещават да се отдадат на заслужена почивка.

„След като две години се събуждах с мисълта за него, работата по този „малък“ филм най-после приключи. Не мога да БЛАГОДАРЯ достатъчно на невероятния екип по постпродукцията. Всички работиха безотказно, 7 дни в седмицата, в продължение на много седмици без никакъв почивен ден, за да се получи един уникално красив филм. Всеки един човек от екипа вложи сърцето и душата си и нямам търпение да се убедите в това на 21 декември. А дотогава ще поспя дълго“, написа Уан.

Той публикува и снимка на екипа, който явно също се готви за дълъг сън. А ние очакваме да се насладим на тези грандиозни ефекти, които бяха загатнати в последния трейлър на „Аквамен“. Ще видим Момоа да се завръща в своята коронна роля, в компанията на Амбър Хърд, Никол Кидмън, Патрик Уилсън, Уилям Дефо, Долф Лундгрен и Темуера Морисън.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви