Дани Джеймс нот преби инвалид и наби още двама в хотел
Дани Джеймс Нот по време на довеждането му в съда в Несебър. снимка: бТВ

Наложиха условно наказание от 11месеца „лишаване от свобода“ на 27-годишния английски турист Дани Джеймс Нот, изпълнението на което е отложено с 3 години изпитателен срок. Той е признал вината си за това, че на 06.09.20118г. в к.к. „Слънчев бряг“, чрез удари с юмрук в лицето, причинил на Цветан П., по хулигански подбуди, лека телесна повреда, изразяваща се в болка и страдание, без разстройство на здравето.

Той е признал вината си и за това, че на същата дата и същото място, чрез удар по лявата странична повърхност на главата и чрез изритване с крак в десния глезен, причинил на Красимир И., по хулигански подбуди, лека телесна повреда, изразяваща се в болка и страдание, без разстройство на здравето.

Дани К. е признал вината си и за това, че на същата дата и място, по хулигански подбуди, чрез захапване със зъби на втори пръст на дясната длан, довело до разкъсани рани и чрез нанасяне на удари и ритници в областта на главата и тялото, причинил лека телесна повреда на Кенеди Р., изразяваща се в разстройство на здравето.

Наложеното наказание е общо за трите престъпни деяния.

Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Несебър, е окончателно и има сила на влязла в законова сила осъдителна присъда.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви