Анонсираното домакинство на „акулите” на централния терен на стадион „Черноморец” засега се отлага. „Сините” ще приемат „Загорец” (Нова Загора) на първо помощно игрище, съобщиха от клуба. Промяната е направена поради съображения за сигурност и по-голям комфорт на зрителите.

Както е известно, ръководството на „Черноморец” подобрява условията в спортната база. Вече има подписан нов договор, който е до края на календарната 2020 година. Ремонтът на стадион „Черноморец” повече от месец върви с пълна сила в положителна посока и бетонният блок на централния сектор „А” вече е положен. В момента, в който пристигнат поръчаните седалки, те ще бъдат монтирани.

Кофражът вече е излят в централния сектор, но паралелно с това се изгражда и кокетна ВИП-ложа. Почиства се и се подготвя и сектор „В”, който е в страни от неработещото от години електронно информационно табло. Секторът ще приема гостуващите агитки. Идеята на ръководството на „Черноморец” е с още един ремонт на по-късен етап през 2019-а година стадионът да се доближи до покриване на критерии за лицензиране за Втора лига.

Двубоят от югоизточната Трета лига между „Черноморец” и „Загорец” е на 3 ноември, събота, от 14:30 ч.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви