Дори и принцовете и принцесите се срещат с ежедневни проблеми, при все, че огромен екип от хора се грижат почти за всичко за тяхната перфектна визия, поведение и имидж.

Поредното доказателство за това идва директно от Меган Маркъл от последната дестинация от кралската им обиколка с принц Хари.

Финалната среща с фенове бе белязана от специално изработена пола на Givenchy, която се оказа, че… прозира.

Разбира се, фенове веднага откриха „проблема“ с тоалета и отбелязаха, че буквално безпроблемно се вижда тялото на Меган Маркъл под полата, особено на кадрите, на които има директна слънчева светлина.

И на нас се е случвало, Меган! Всички сме се обличали в тъмна стая, в която всичко изглежда перфектно до момента, в който се появим в пълния си блясък на естествена светлина и не открием погледи по тялото си, които като че ни разсъбличат, макар да няма нужда от това, тъй като всичко е на показ.

И така, дори и най-известните лица в света, най-високопоставените личности, работещи с огромен екип от хора, премисляйки и най-малкия детайл, се оказват безсилни към обикновените битови проблеми. Защото всички ги имаме.
tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

five × 2 =