Вероятна номинация за “Оскар” предричат на Никол Кидман за новия й филм “Разрушител”.

Филмът ще се появи на голям екран на 25 декември. Първите отзиви на журналисти за лентата вече я определят като най-силното превъплъщение в кариерата на Никол Кидман.

В “Разрушител” на Карин Кусама 51-годишната Кидман влиза в образа на полицайката Ерин Бел, която в началото на кариерата си е внедрена под прикритие в опасна банда в калифорнийската пустиня.

Преживяването се оказва дълбоко травмиращо, а години по-късно Ерин ще трябва да се изправи отново пред старите си познайници.

“Ерин е жена, която таи в себе си огромен гняв,” казва Никол за героинята си. “Тя не може да изразява с думи какво чувства, дори не е наясно какво чувства. Беше много интензивно преживяване да потъна в нейния свят”.

Никол споделя още, че е приела участието си във филма и като лична кауза. “Част от моята работа в момента е да подкрепям жените режисьори с надеждата да започнем да постигаме баланс в Холивуд”.

Ролята се оказва голямо психическо и физическо изпитание за звездата от “Планината Броукбек” и “Другите”. Актрисата споделя: “Физически и емоционално, трябваше дълго време да живея в един балон, който си създадох, за да мога да изиграя тази роля. Това е нещо, което е трудно за душата ти, трудно за семейството ти. Веднъж една от най-близките ми приятелки ми каза: ‘Ходиш по много странен начин, престани!’. А аз си помислих: ‘Боже, това е начинът, по който ходи Ерин’” – споделя актрисата, която има четири номинации за “Оскар” и една статуетка за ролята си в “Часовете”.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви