ресторант
Restaurant Salini

Забързаното (работно) ежедневие изисква за да сме в кондиция, да отделим достатъчно време на обяда. Ако ви се слуша разказ за една чудесна дестинация, където той е истинско вкусно бягство от безкрайните задачи и задължения, то сте на точното място.

Какво търсите в един ресторант?

1. Локация – „Салини“ се намира в самото начало на Морската градина, на тихо и спокойно място, на крачка от морето. Ако за вас това е твърде далеч – заповядайте с автомобила си – паркингът за гостите на ресторанта е безплатен.

2. Достъпни цени – ресторантът е точно толкова достъпен, колкото и всяко друго класно място с вкусни ястия в града. Тук съотношението цена: качество е в златно равновесие. Сервизът също е отличен. Заповядайте, вижте, опитайте и се уверете сами.

3. Вкусна храна – продуктите са винаги пресни, а шеф-готвачът изкусен майстор с многогодишен опит. Запознайте се – казва се Ивелин Кръстев и неговото нещо е кулинарията. В това му поприще му помага екип професионалисти. Тяхната грижа е една: вашето перфектно гастрономическо изживяване.

4. Разнообразни предложения – В „Салини“ ще откриете двете най-здравословни кухни в света:

Средиземноморската и Японската.

Суши предложенията и салатите от страната на изгряващото слънце са представени в отделна карта. Ако пък ви се хапва нещо друго или имате специфични изисквания и хранителен режим – няма проблем, само споделете и екипът на „Салини“ с удоволствие ще изпълни предпочитанията ви.

5. Сладката страна на нещата и разбира се, кафето – Десертите на „Салини“ са представителна извадка на най-вкусните и обичани по света сладки изкушения. След обяда, можете да им се насладите в компанията на класно кафе или ароматен чай. Избирате вие, останалото – оставете на нас.

Заповядайте на вкусен спокоен обяд – всяка хапка тук си заслужава. „Салини“ е точното място за работен обяд или рандеву с близки или приятели. Вечерите тук не отстъпват по нищо на вкусните обеди, а всяко специално събитие се организира внимателно и прецизно – защото вашите празници са и наши.

Средиземноморски ресторант Салини ще го откриете в Гранд Хотел и СПА Приморец.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

13 − 13 =