секс фестивал

Спорният 4-дневен секс фестивал, който предлага наркотици, алкохол и проституция, се връща тази година, след като миналата година вбеси гражданите на Колумбия и бе отменен поради натиск от страна на властите.

Тази година островът на секса обещава

по две латино американки за един мъж, секс на живо, партита на луксозни яхти

и различни изненади, на цена от 5 700 евро. Този фестивал се провежда на частен остров в Карибите, където наркотиците са законни, а на мъжете се разрешава неограничен секс, обмен на партньори и изпълняване на всички сексуални фантазии, докато се забавляват като милионери, казват организаторите.

Миналогодишният фестивал предизвика гняв, а мнозина го нарекоха

отвратителен и страшен, настоявайки властите да проучат какво се случва на този остров.

Организаторите твърдят, че са прехвърлили партитата на друго място от съображения за сигурност, а не заради обществен натиск.

По-късно бе издадена програмата за Новогодишното издание на фестивала и тази година той се връща с нов уебсайт и канал в YouTube, пълен с видеоклипове със сексуално съдържание. Те са отхвърлили обвиненията за трафик на хора, като твърдят, че тази забава е законна в неназована държава, а всички жени

участват по собствена воля и са на възраст над 18 години.

Но социалните мрежи разкриват, че това са Колумбия и Карибите. На страницата се казва, че около 60 жени ще се опитат да посрещнат мъже, и да ги накарат да се чувстват като царе. Говори се, че жените са били тествани и нямат полово предавани болести. Фестивалът трябва да се проведе от 14 до 17 декември.

„Гостите не влизат в Колумбия, а идват директно на Карибите, така че колумбийската полиция и власти нямат нищо общо с това. Не можем да разкрием от къде са момичетата, но само можем да кажем, че те са

добре платени и по никакъв начин не са принудени правят нещо, което не желаят.

Продадохме 23 билета и нашите клиенти идват от цял свят, всички плащат една и съща цена, която включва неограничен секс, храна и така нататък „, казват организаторите.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

10 + 18 =