Филм след филм, „Дисни“ се стараят да ни припомнят всички свои любими анимации, които се сдобиват с игрални версии. През 2018 така и не видяхме нов филм в тази посока, но догодина предстоят цели три премиери. Наред с „Дъмбо“ на Тим Бъртън и „Цар Лъв“ на Джон Фавро, който ни поднесе и прекрасната версия на „Книга за джунглата“, очакваме с интерес и „Аладин“ на Гай Ричи.

До премиерата на последния филм остават само шест месеца и вече може да се насладим на първия му плакат

А той определено ще предизвика носталгия у всички, които са толкова запознати с оригиналната анимация от 1992 г. В центъра му е вълшебната лампа, която бе основната атракция и в стария плакат. Може да сравните двете версии.

Уил Смит обяви новината за новия плакат. Той е и единствената голяма звезда в новата версия, превъплъщавайки се в енергичния Джин. В ролята на Аладин е доскоро напълно неизвестния Мена Масуд, а като принцеса Жасмин ще видим Наоми Скот („Power Rangers“). Мерван Кензари, който гледахме последно в „Убийство в Ориент експрес“, ще играе злодея Джафар.

Във филма на Ричи ще чуем част от популярните хитове, но в него ще има и съвсем нови песни

Те са дело на музикалната легенда Алън Менкен, спечелил две награди „Оскар“ за оригиналния „Аладин“, както и на дуото Бендж Пасек и Джъстин Пол („La La Land“, „Най-великият шоумен“).

Намислете си три желания и потъркайте лампата заедно с Аладин –  от 24 май в кината на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви