Скарлет

Тя е най-високоплатената актриса в Холивуд и явно няма кой е да свали от върха скоро. Скарлет Йохансон вече може да се похвали с най-високия хонорар, получаван от жена в бранша за последните години – 15 милиона долара. С тази сума ще нарасне банковата й сметка покрай участието й в самостоятелния филм за Черната вдовица.

Измина почти десетилетие, откакто Скарлет изигра за първи път прочутата героиня от вселената на „Марвел“ в „Железният човек 2“. Тя обаче се оказа изключително популярна и веднага започнаха спекулации за филм за Черната вдовица. Вече е официално, че той наистина ще се случи, след финала на „Отмъстителите 4“ догодина.

По-важното е, че актрисата успя да се постигне нещо историческо –

да се изравни по хонорари с останалите актьори в поредицата.

По 15 милиона долара са получили Крис Хемсуърт и Крис Евънс за участието си в „Отмъстителите: Война без край“ и неговото очаквано с огромен интерес продължение.

Йохансон безспорно е една от малкото актриси, които се представят на ниво в екшън хитове, споменете си участието й в „Люси“ и „Дух в броня“. От друга страна покрай успеха на последните „Отмъстители“, с печалба над 2 милиарда долара, явно „Марвел“ стават по-щедри на тема хонорари. Дори Брий Ларсън ще получи 5 милиона долара за ролята си в „Капитан Марвел“.

Източник: синефиш.бг

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви