Актрисата Памела Андерсън се включи в благотворителна акция за защита на животните. Звездата от сериала „Спасители на плажа” се затвори в клетка на емблематичния Площад на Републиката в Париж. В друга клетка стоеше момиче в костюм на розово зайче. Демонстрацията иска да насочи вниманието към безпомощните животни, които прекарват целият си живот в клетка.

„Животните имат много проблеми, но те обикновено остават на последно място, защото нямат глас и ние сме тези, които трябва да говорят вместо тях. Не смятам, че животните трябва да стоят затворени в клетки за забавление, храна или за да има какво да облечем”, каза Памела Андерсън.

Бившата звезда от „Спасители на плажа“ подкрепи активисти, които се борят да съберат един милион подписа от 7 европейски страни. Подписката е част от Европейската гражданска инициатива, което значи, че ако се подписите бъдат събрани за година, Европейската комисия трябва да обсъди проблема. Организаторите казват, че са подкрепени от 140 организации, включително „PETA“.

„Защитата за животните измина дълъг път, но ни предстои да извървим още много“, добави актрисата.

Нова ТВ

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви