Българският актьор Стоян Любенов се нареди сред номинираните в категория „най-добър актьор“ в оборотния фестивал отвъд океана West Coast Film Festival, който се провежда ежегодно в Малибу, Калифорния. Българинът спечели шанса си за отличието, след като се включи в ролята на продуцент в новия български сериал „Лъжливи рими“.

„Да направиш дебют като изпълнителен продуцент, режисьор и сценарист с първият по рода си български (хип-хоп) сериал “Лъжливи рими”, да нямаш грам опит в киното и същевременно един от актьорите в продукцията да попадне в официалната селекция на West Coast Film Festival, в категорията най-добър актьор за ролята му в сериала е безценно! Апропо същият актьор играе и в „Откраднат живот“, но аз и партньорите ми го открихме преди тях и да ме извиняват, но в „Лъжливи рими“ прави много по-силна роля… не че нещо, но няма да откажа потупване по рамото“, намигна по повода създателят на продукцията Стелиан Димитров в социалните мрежи.

Премиерата на „Лъжливи рими“ се състоя в средата на септември. Сюжетът изследва под лупа живота на младо момче, чийто опит да разведри болната му майка носи със себе си лавина от непредвидени последствия. Паралелно, зрителят опознава и друг младеж – завидно богат, склонен да помогне, но срещу съответната цена.

Продукцията се излъчва всяка сряда вечер по Евроком, като сериите могат да бъдат намерени и в YouTube.

Монитор

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви