СДС Бургас избра ново общинско ръководство, издигна номинации за Националния съвет

0
118

На разширено общинско и областно събрание снощи СДС Бургас избра ново ръководство и издигна кандидатурите за членове на Националния съвет и Националния изпълнителен съвет на партията (НИС).

За общински председател на СДС с мнозинство бе избран финансистът Станимир Апостолов

Той е зам.-председател на Общинския съвет в Бургас и съветник от групата на Реформаторския блок. За заместници на Апостолов сините гласуваха за: Димо Рачев,  Пламен Чергански, Кирил Кирилов и Иван Андонов. За секретар бе избрана Бориска Стоева.

Снощи СДС препотвърди подкрепата си за областния лидер на партията д-р Георги Митев и издигна три кандидатури за Националния съвет.

Номинираните са лицето на сините в Бургас Костадин Марков, д-р Георги Митев по право като областен председател и младата надежда Дончо Златев. Златев, който е младежки лидер на сините, бе издигнат и като кандидат  за член на Националния изпълнителен съвет от Югоизточен регион.

Освен на структурата в Бургас, той получи подкрепата и на организацията в Сливен

„Продължаваме с нови сили и мислим, че ръководството  е разумен избор. Всички колеги са дългогодишни членове на СДС и познават партията отлично“, заявиха от местните структури.

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here