Все още не е установен извършителят на убийството на 30-годишната жена от Русе. Това каза за Агенция „Фокус“ говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Тя обясни, че окръжният прокурор е посетил местопроизшествието веднага след подаването на сигнала. Окръжните прокурори са работили през цялата вечер съвместно с МВР. Полагат се максимални усилия за установяване на извършителя.

 „Знаем коя е жената и с какво се е занимавала. Но засега нищо не трябва да се съобщава, за да не попречим на разследването“, поясни каза Арнаудова

Убийството е станало вчера през деня на кея. Тялото на жената е открито в труднодостъпен район, в храсти, близо до Дунав. Тя е станала жертва на изнасилване и тежък побой, вследствие на който е обезобразена с удари по главата и задушена, съобщава Русе Медиа.

Колата на Виктория е открита в близост, но първоначалните данни сочат, че е оставена там от самата жертва.

Назначени са различни по вид експертизи, включително и технически – на мобилни устройства. Установен е маршрутът на жертвата. При откриването на тялото са липсвали мобилния телефон, ключовете за автомобила, очилата й, както и част от дрехите.

Криминалисти с дълъг стаж в Русе казват, че не помнят в града да е имало такова брутално престъпление преди, предаде Нова тв

Вече е установена самоличността на убитата жена. Тя е работела в една от местните телевизии. Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата й.

dnes.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

9 − 5 =