Бенчо Бенчев вече не е зам.-председател на Общински съвет-Бургас. Това стана с гласа 29 „за“, 2 „против“ и 3 „въздържал се“. Изненадващо в залата стана кратък дебат и в него основно действащо лице бе Георги Дражев.

Той се впусна в защита на Бенчев и заяви, че ще гласува въздържал се по докладната.

Започва лов на вещици. От групата на БСП не се въздържаха и не изчакаха дали Бенчо Бенчев има вина. Съдът е този, които определя дали някой е виновен, Прокуратурата се използва за маша, с която се отклонява общественото внимание. Обвиненията срещу Бенчев са смешни и утре, когато го оправдаят, няма да имаме очи, с които да го погледнем. Бенчо е получил 14 млн. лева от земеделски субсидии и още толкова получава от продукцията, какви зависимости може да има той от някой„, каза той.

Отговор на думите му даде Евгений Мосинов, който сподели, че социалистите не поставят под съмнения личностните качества на Бенчев.

Политиката има някакви принципи, а грешките в нея се поемат със снемането на доверието. Не считам, че колегата Дражев трябва да се занимава с нашите вътрешнопартийни проблеми. Група на БСП няма да има в този ОбС, считам, че темата е приключила„, заяви той.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви