Оставките ще бъдат разгледани на предстоящото заседание на Съвета на директорите

Наставникът на Нефтохимик – Диян Петков и тримата му помощници – Николай Кръстев, Станимир Димитров и Евгени Русев, днес входираха оставките си. Те ще бъдат разгледани на 21.09 /петък/, на предстоящото заседание на Съвета на директорите, заедно с оставката на изпълнителния директор – Николай Тодоров, която беше депозирана вчера.

Припомняме, че фенове на „шейховете“ скочиха на ръководството на клуба

Ето как обобщи мотивите за това решение Станимир Димитров:

Главният ни мотив е оставката на изпълнителния директор Николай Тодоров. По този начин заявяваме подкрепата си към него и неговата работа. Безпочвени са обвиненията, които се отправят към Съвета на директорите и по този начин изразяваме несъгласието си с тях. Те ни поканиха в отбора и до момента осигуряват всичко, с което са се ангажирали.

Втората причина са упреците към нас, като спортно-техническо ръководство, относно мача за Купата на Аматьорската футболна лига. В тази връзка само ще кажа, не като оправдание, а за информация, че имахме намерение да дадем шанс на играчите, които се изявяват по-малко, както и на юношите, които се представят добре. Познавайки добре играчите си сме убедени, че съставът, който щяхме да направим, щеше да се противопостави достатъчно добре на Черноморец. Искахме да запазим титулярите заради целите, които сме си поставили в първенството.

Като човек, който обича „Нефтохимик”, желанието него да го няма, което се заявява в интервюта, ме ужасява, заяви изпълнителният директор на „шейховете” Николай Тодоров в отговор на изявления на двама от привържениците на бургаския клуб. /вижте повече тук/
Феновете на Нефтохимик също така изпратиха и писма до кмета на Община Бургас, общинските съветници, медиите и обществеността привържениците на футболен клуб Нефтохимик 1962, с които те искат да получат отговори на някои наболели въпроси около съществуването на футболния клуб, както и за вземане на адекватни решения на проблемите. /вижте повече тук/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

20 + twenty =