12 години

Днес сайтът Burgasnews навършва 12 години. Горди сме, щастливи и благодарни! Горди сме, че във време на фалшиви новини, жълти медии, шльокавица и шок и ужас, ние успяхме да запазим чистотата на българския език, достоверната информация и добрия тон.

Щастливи сме,

че работим това, което обичаме и го правим в името на нещата, в които вярваме – истината, справедливостта и човещината.

Благодарни сме на нашите многобройни читатели

за доверието и подкрепата, което ни оказват всеки ден!

На днешния голям християнски празник и ние се поздравяваме с вярата, че вървим по правилния път и истинските медии в България няма да се задушат от фейк нюз.

Надяваме се, че служим на нашите читатели по най-добрия начин, който умеем – предоставяме им новините каквито са и то по най-бързия начин.

Любовта ни води във всичко. Всеки носи в себе си любов към нещо, някого, някъде и я предава чрез словото. Понякога изглежда, че сме я загубили, но, повярвайте ни, не е така. Всяка добра дума, всяко достойно дело, всяка подадена ръка, за които сме писали или снимали, ни връщат любовта, вярата и надеждата, че някой ден ще спрем да си повтаряме, че „няма такава държава” и ще се почувстваме отново доволни, че живеем в общество, в което всеки може да изразява мнението си свободно.

И накрая – много ни се иска никога да не помъдреем, да не ни доскучава, да не ни омръзва и да не раздаваме съвети от висотата на годините или на опита. Искаме да си останем любопитни, забавляващи се, работещи с хъс и удоволствие за вас – хората, които всеки ден отварят компютъра си и очакват от нас да направим деня им по-хубав, по-интересен и да научават по нещо ново.

Благодарим, че ви има!

2 КОМЕНТАРИ

  1. ЧЕСТИТО, КОЛЕГИ!
    Желая Ви да сте здрави и неуморни!
    Бъдете удовлетворени от постигнатото до сега и дерзайте!
    Много добри новини за вашия малък, но сплотен колектив!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви