След като през 2017 година подобриха собствените си рекорди, доброволците на „Да изчистим България заедно” запретват ръкави заедно с милиони хора от цялата планета в първия по рода си Световен ден на чистенето на 15 септември 2018.

Община Приморско за поредна година ще се включи в националната кампания „Да изчистим България заедно”, която ще се проведе на 15.09 (събота). Началният час, в който групите ще се съберат в центъра на града, е 8.30ч.

Призоваваме всички жители и гости на града, които желаят да станат част от инициативата „Да изчистим България за един ден”, да почистят околните улици, зелени площи, детски площадки и градинки или да заповядат пред сградата на общината, за да се включат в работните групи, зоват от администрацията.

От ОП „Чистота и озеленяване” са сформирали работен екип, който ще предоставя ръкавици и чували на всеки от доброволците

За целта желаещите трябва да се обадят на тел. 0884402891 и да посочат местата, които ще бъдат почистени, и къде ще бъдат извозени събраните отпадъци. Вече са образувани групи, които ще отговарят за почистването на определени места.

Жителите на съставните села на Община Приморско също ще се присъединят към голямото почистване.

Нека да помогнем на природата, както тя помага на нас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви