Наложиха ефективно наказание от 2 години „лишаване от свобода“ на Георги В. Той е признал вината си за това, че на 16.09.2017г. в Бургас, ж.к.„Славейков“, чрез нанасяне на удари с ръце по лицето, удари с крака в областта на гърба, бутане и дърпане причинил на жена лека телесна повреда по хулигански подбуди.
Той е признал вината си и за това, че на същите дата и място, чрез нанасяне на два удара с юмрук в областта на главата, причинил на мъж, лека телесна повреда по хулигански подбуди.
Георги В. е признал вината си и за това, че на 16.09.2017г. в гр.Бургас при условията на опасен рецидив, причинил средна телесна повреда, чрез ритник с крак в областта на дясната ръка на полицейски служител, изразяваща се в травматичен оток на дясна длан с фрактура на главичката на пета дланна кост, довело до трайно затруднение на движението на десен горен крайник за срок от около два месеца при обичайно протичане на оздравителния процес.
Той е признал вината си и за това, че на 16.09.2017г. в гр.Бургас, в сградата на 02 РУ МВР – Бургас, причинил лека телесна повреда, чрез нанасяне на удар с глава в областта на лицето на същия полицейски служител, при изпълнение на службата му.
Постановеното наказание е общо за всички престъпни деяния.

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Бургас, е окончателно и има силата на влязла в законна сила осъдителна присъда.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви