Галя и Владо от Бургас застанаха зад каузата „Локомат за България“. Младоженците подкрепиха дарителската кампания на д-р Анелия Хохвартер от Виена като дариха 2000 лв Парите са събрани от гостите на сватбата , които вместо да подарят цветя на красивата булка, събраха средства и ги внесоха по сметката на „Локомат за България“. Те са впечатлени от безкористността на кампанията и желанието на д-р Хохвартер с медицинския уред да помогне на толкова много хора.

Сватбата беше в края на август тази година

С този благороден жест младоженците изразиха съчувствие и загриженост към съдбата на хилядите нуждаещи се в България от рехабилитация с медицинския робот . Защото те и техните близки и приятели, макар че са здрави, знаят, че човек не може да е истински щастлив, ако има край тях хора, които страдат и имат нужда от помощ и подкрепа.

Д-р Анелия Хохвартер бе трогната от жеста на Галя и Владо, които не познава лично, но ги поздрави с прочувствени думи: „Когато един съвместен път започне с такава раздаваща се емоция,вратата е отворена и е направено място за много съвместно щастие!. Надявам се, че и други ще последват примера ви!“.

 

Кампанията „Локомат за България“ продължава:

Дарителска сметка: Анелия Петрова Хохвартер „Локомат за България“

IBAN: BG60 UNCR 7000 1522 7289 49 (в Евро)

IBAN: BG65 UNCR 7000 1522 7289 56 (в лева)

BIC (SWIFT): UNCRBGSF

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви