Регионалната инспекция по околната среда и водите в Бургас ще се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“. На 11 септември от 10 часа, служителите ще чистят пространството около Укритието за наблюдение на птици към Поддържания резерват „Атанасовско езеро“ и Пътеката на Саблеклюна. В инициативата могат да се включат всички желаещи и обичащи това прекрасно място.

„Да изчистим България заедно“

РИОСВ информира, че тази година кампанията „Да изчистим България заедно“ ще се проведе на 15 септември. Достъпът до депата ще бъде свободен за всички транспортни средства, които ще се включат в инициативата.

В дните на почистването, дежурни експерти по управление на отпадъците ще обобщават постъпилата информация от общините, отнасяща се за събраните количества отпадъци и ще информират гражданите на телефони: 0899 426 503 и 0893 957 001.
Всички градове и села от Бургаска област ще се включат в националното чистене. Ще се изчистят улици, тротоари, паркове, гробища, резервати. Организаторите приканват и гражданите да се участват.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви