Доста нерви „изхаби” старши треньорът на „Нефтохимик” Диян Петков по време на домакинската среща с „Димитровград”. От трибуните темпераментният футболен специалист много емоционално даваше своите наставления и не спести критики към своите футболисти.

„Доволен съм от крайния резултат, но имам много забележки по играта, особено през първото полувреме. Ранният гол, може би, оказа влияние и се отпуснаха прекалено. Това доведе до много грешки и до гола на съперника.
С всяка победа трупаме известно самочувствие. Това, че сме лидери до момента е добре, но не трябва да ни успокоява, не трябва да подценяваме нито един съперник. Напротив – с всяка победа отговорността ни става по-висока,” каза Петков.

Той благодари на публиката, която отново подкрепи своите любимци.

„Искам да благодаря на хората, които отново бяха на стадиона. Въпреки че изиграхме недобро първо полувреме, не спряха да ни подкрепят. Това беше от голямо значение и ни помогна да се съберем и да подобрим играта след почивката. Благодаря им и че финансово помагат на отбора да играе в Бургас, като си купуват билети за нашите мачове. Надявам се следващия път да ги зарадваме с по-категорична победа.

Тук е мястото да ги поканя да дойдат и в Созопол. Предстоящото дерби ще е с много висок заряд и определено ще имаме нужда от тяхната подкрепа”.

Срещата от шестия кръг на първенството е на 15-ти септември от 18:00 ч.

„Шейховете“ са еднолични лидери във временното класиране, с пълен актив от 15 точки. Те извоюваха пет поредни победи от пет мача и се утвърдиха като фаворити в групата. Тимът на „Созопол” също заявява амбиции за челните места в класирането, като след този кръг те имат три победи и две загуби. Вчера созополлии инкасираха загуба от „Борислав” /Първомай/, което им отрежда засега шестото място.

За дербито от ръководството на „Нефтохимик” съобщиха, че ще има организиран транспорт до Созопол срещу символичната цена от 4 лв. за отиване и връщане. Автобусът ще тръгне в 16:30 ч., от Трета поликлиника.

„Призоваваме всички „зелени сърца“ да дойдат на важния мач със Созопол и да покажат мощна подкрепа, както са го правили винаги. Нека да направим созополския стадион зелен!”, призовават от „Нефтохимик”.

1 КОМЕНТАР

  1. Дияне, не се излагай, цял Бургас знае, че си купувате гостуванията, това със Созопол също е под ножа. Това ли ти са дербитата? Затова и се мъчите на домакинските мачове, футболистите свикнаха да получават наготово победите.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви