Дейв Баутиста пред напускане на „Пазители на галактиката“

0
71

Феновете на Дракс са съкрушение от новината, че Дейв Баутиста може би няма да се завърне във вселената на „Марвел“. Това съобщи самият актьор по време на гостуването си в шоуто на Джонатан Рос.

Всички са наясно с отношението на Баутиста към „Дисни“, които уволниха режисьора на поредицата Джеймс Гън, след като бяха припомнени негови стари доста скандални постове в Туитър. Звездата от „Спектър“ продължава да защитава Гън и не е убеден дали ще се завърне в третата част от поредицата.

„Трудно ми е да говоря за това, защото не съм доволен от начина, по който се отнесоха към Джеймс“, заяви той. „След това обявиха, че замразяват работата по филма за неопределено време. Честно казано, не знам дали съм готов да работя отново с „Дисни“.

Баутиста определено не се страхува да говори открито за ситуацията. Явно е и ядосан, след като от студиото така и не пожелаха да върнат Гън отново на работа, макар че за всички е ясно, че това е най-добрият вариант за поредицата. Ако актьорът наистина не се завърне в ролята на Дракс, това ще е още по-голям удар върху „Пазители на галактиката 3“.

cinefish.bg

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here