Собственици на заведения по Черноморието са били заплашвани. Това обяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Той показа снимка на директора на Районното полицейско управление в Созопол Милен Гайдарджиев и заяви: „Лично този е заплашвал определени заведения, че а са отворили, а ги е арестувал за 24 часа. Предприемам мерки, говорих с вътрешния министър дали е уведомен за това. Той не беше много наясно какво правят негови регионални началници.

По този начин биват командвани шефове на институции по морето да ходят и да тормозят бизнеса. Топката е в премиера, който да направи разговор в вицепремиера Симеонов. Какви са функциите на един вицепремиер? Те не са да бъде старшина или началник на местни структури на определени министерства, те са да координира работата между министерствата, без да се меси през главата на определени министри“, заяви Волен Сидеров, който смята да отправи въпросите си писмено към премиера и членовете на правителството.

Това допълнително задълбочава конфликта между двамата лидери на националистите. Още през юли Сидеров реши да проверява проверките на Симеонов по Слънчев бряг, след това публично порица колегата си в сутрешен блок, а накрая се стигна до бой в парламента, който бе потушен след намесата на премиера Борисов.

Източник: Actualno.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви