Най-забавният концерт на Света Анастасия подари Милица гладнишка на своите почитатели като завършек на празника на острова. 300 души пристигнаха, въпреки лошото време и се забавляваха час и половина с уникалното изпълнение на актрисата-певица. Специално за събитието нейното шоу, изпълнено съвместно с  Михаил Йосифов секстет, беше преименувано от „Да хвърлим операта в джаза” на „Да хвърлим острова в джаза”. И те наистина го направиха.

В атрактивния спектакъл Милица Гладнишка пя на български, испански, английски, италиански, френски и дори малко на китайски, ако това изобщо беше китайски, но публиката така и не разбра. И се забавлява искрено на неповторимото чувство за хумор на актрисата. Тя изпя арии от опери в джаз аранжименти, показа колко трудно всъщност е да изпееш популярната мелодия от анимационния филм „Ну, погоди”, превъплати се в Круела Девил, в царицата на нощта от Моцарт, изпя арията на клеветата от „Севилския бръснар”,  тя беше Кармен и Тоска, вдъхнови романтични трепети у публиката, изпълни и джаз стандарти, поднесени по нестандартен начин.  И всичко това поднесено с много чар и забавни анекдоти, така, както само Милица Гладнишка може да го направи. Музикантите също показаха високото ниво, на което сме свикнали, когато те излязат на сцената.

Феновете се отблагодариха с танци и аплодисменти.  Всички бяха единодушни, че пътешествието до острова, въпреки вълните, си струваше, а този концерт ще се запомни.

Милица Гладнишка е известна с участието си в телевизионни сериали, като част от екипа на „Като две капки вода”, но сега стана ясно, че тя, освен актриса е и изключително талантлива джаз певица.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

5 × 4 =