След цели 8 години, откакто е част от кралското семейство, Кейт Мидълтън си заслужи „приза“ за най-стилна кралска особа. Облечена винаги по етикет, тя изпъква с цветните си тоалети, широката искрена усмивка и сдържано поведение.

В гардероба си херцогинята на Кембридж не държи да има само дрехи на известни дизайнери. Виждали сме съпругата на принц Уилям и с рокля за 59 долара. Не цената, а подборът на дрехи и цветовете им винаги правят впечатление в облеклото на херцогинята.

Има един цвят обаче, който Кейт никога не е носила, откакто я познаваме като член на кралското семейство. Оранжевото или не допада на херцогинята, или тя просто още не си се представя в дрехи с този цвят, отбелязва изданието Harpers Bazaar.

Стилът на Мидълтън се промени много през годините. Често е определяна за модна икона, пример за подражание. Съществува дори т.нар. „Ефект на херцогинята“ – когато Кейт облече нещо и се появи с него на публично място, то се разпродава за дни. Понякога херцогинята е сравнявана с лейди Даяна и нейния вкус към модата.

За официални събития Мидълтън следва две тенденции – рокли до коляното за дневни приеми и дълги рокли за луксозни вечери. Още нещо, което прави впечатление в стила ѝ, е практичността. Херцогинята избира дрехи, които може да носи повече от един път и да съчетава по различни начини.

Към днешна дата Кейт е следвана от Меган Маркъл, която започна да спазва кралския етикет.  Маркъл вече не си позволява да не носи чорапогащник; полите и роклите ѝ са с подходящата дължина, а обувките – в светли цветове на не много висок ток. Характерна особеност в стила ѝ е деколтето тип лодка.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

7 + fourteen =