Продължава контролът по основните пътища

Продължават засилените проверки по основните пътища на страната. Този път фокусът ще бъде насочен към потока от морските селища към големите градове. Екипите ще следят с цялата налична техника за спазване на скоростните режими. Ще има засилени проверки за употреба от водачите на алкохол, наркотични вещества и/или техни аналози. Няма да се допуска движение на неправоспособни водачи и движение в аварийната лента на магистралите.

„Днес републиканската пътна мрежа ще бъде наситена с екипи от обедните часове, когато се очаква засилен трафик от морето в посока София и големите градове. До момента, основните нарушения, които се установяват са за скорост. Само в първия ден на операцията бяха констатирани 512 нарушения за скорост“. Това обобщи инспектор Петър Соколов от отдел „Пътна полиция“, ГДНП.

В операцията днес, освен служители на Пътна полиция, ще се включат и техни колеги от Криминална полиция и от секторите за контрол на общоопасните средства. Предвидено е по пътищата да има и цивилни патрули. Контрол ще се осъществява и от въздуха с хеликоптера на ГДГП.

1 КОМЕНТАР

  1. Всички отново са смразени от тежко-професионалните действия на кат тип рамбо и командо, хеликоптери летят, нинджи под прикритие дебнат от канафки и храсти с радари, специални части и данс същевременно дебнат производителите на трева убиващи цветъ на комсомола със загниващото си западно влияние. Айде стига с тая простотия бе другари шефове и пресцентрове милиционерски, стига с тея специални акции просто застанете на пътя където има нужда от вас и регулирайте движението като има нужда а не като има хапка …. как в цяла европа не видях катаджии в 2 ч. вечерта да дебнат някъде бе… баси и престъпниците дето са при нас, онзи ден имаше 3 патрулки на поморие дето си чоплеха семка докато новия път се беше задръсти до горе към ахелой… кви специални акции стига с тея глупости за баби дето не излизат от тях… вземете просто оправяте веднъж движението неделя към софия например и хората сами ще напишат нещо добро за вас

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви