Арестуваха две висши ченгета
Арестуваха две висши ченгета

Полицията прибра за 24 часа агресивен мъж. Вчера около 13.00 ч. служители от ОДМВР – Бургас извършили проверка на адрес в бургаския квартал „Победа” на ул. „Владислав” във връзка с постъпил сигнал за работещ незаконен пункт изкупуване на черни и цветни метали.

На място са установени 50-годишният В.Ч. от Бургас, както и наетия от него за транспортиране на металите с т.а. „Форд Транзит” мъж – Т.Д., 54-годишен от Бургас. Във връзка с констатираното нарушение е повикан екип от РИОСВ – Бургас за съставяне на констативен протокол.

Около 15.10 ч., докато проверката продължавала, на адреса в кв. „Победа” дошъл 42- годишният З.Ч. от същия квартал, който се опитал да попречи на служителите от РИОСВ – Бургас да изпълнят служебните си задължения. Предупреден е многократно, но това предизвикало агресия в З.Ч. Затова се наложило неговото задържане. Заради яростната му съпротива били използвани белезници. З.Ч. е задържан, като не спрял да отправя и устни заплахи към служителите. З.Ч. е задържан за срок до 24 часа с полицейска заповед. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви