Меган Маркъл отбеляза своя 37-и рожден ден (на 4 август) като херцогинята на Съсекс и нищо не би трябвало да помрачава този ден, освен… нейните роднини, които не спират да говорят срещу нея.

Така сестра ѝ – Саманта използва социалните мрежи за да отправи поредните критики срещу съпругата на принц Хари. 53-годишната Саманта я нарече в Twitter Круела де Вил – злодейката от анимацията на Дисни „101 далматинци“.

„Честит рожден ден, Мег! Би било уместно от твоя страна да отправиш към татко закъсняла покана за този ден“. По-рано през деня Саманта прочела в таблоидите, че Меган и Хари са решили да се уединят и отпочинат от медии и фенове. Това обаче не се хареса на Саманта.

„И така, Круела де Вил отстъпва, уау, дали това ще помогне.“ Миналия месец Саманта заяви в социалните мрежи, че ако Томас Маркъл умре, то затова ще носи вина Меган.

Бащата на Меган също показа, че се тревожи за дъщеря си и пред The Sun сподели, че не е общувал с нея от много отдавна. Също така, според него Меган е много стресирана и това си личи от усмивката ѝ.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви