полиция

Мъжът, издирван за убийството на бизнесдама в Благоевград, се самоуби. 40-годишният Радослав С. се е застрелял с ловна пушка.

Според местните хора около 9.00 часа тази сутрин от къщата, в която живеят двама братя, са се чули два изстрела. Най-вероятно там се е укривал заподозреният. Има един задържан. Неговата самоличност на този етап не се знае.

По-рано баретите блокираха село Бараково, намиращо се в община Кочериново. Предполага се, че в една от изоставените къщи там се е укривал издирваният за убийството на бизнесдамата от Благоевград – Радослав С. – Соколето.

Убийството е станало около 1.00 часа през нощта. Жертвата е на 58 години и е била част от ръководството на известно заведение за хранене в града. Такси я е оставило пред блока, влязла е във входа и именно там е причакана. Нейна съседка я намерила.

Главният заподозрян Радослав има криминално досие. Доскоро той е живял с дъщерята на убитата. Преди седмица обаче той пребил момичето и оттогава полицията го издирва. Предстои тази версия да бъде потвърдена или отхвърлена от полицията. Близките на жената отказаха да застанат пред камерата на NOVA, защото се страхуват за живота си.

Жената е починала в резултат на огнестрелна рана в областта на гърдите, обясни за NOVA говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви