Пациентка, спасена в УМБАЛ Бургас след прострелване в главата, благодари на екипите в болницата, полагали грижи за нея. Младата жена бе на контролен преглед в УМБАЛ Бургас, придружена от семейството си. Тя посети всички отделения, за да се види отново с лекарите, на които дължи живота си и се снима с един от дежурните екипи.

Историята на Симона Тодорова лекарите ще помнят дълго. Неврохирурзите в УМБАЛ Бургас не успяват да се сетят за случай, при който пациент успява да оцелее след прострелване в главата. Екипът на НХО оперира Симона в нощта на инцидента, след като тя е приета и стабилизирана в Спешно отделение. След операцията момичето е настанено в Отделението по реанимация, с чийто дежурен екип се снима вчера.

В момента, в който животът й вече е вън от опасност, тя е преместена в Неврохирургията, откъдето е изписана в стабилно състояние и с надежда за пълно възстановяване. В момента Симона се чувства добре и продължава лечението си.

Припомняме, че 22-годишната Симона от Дряново бе простреляна в „Слънчев бряг“ на 2 юни от 37-годишния Михаил Станков, който от ревност уби хазартния бос Коста Николов-Миджурина.

Прокуратурата повдигна обвинение спрямо 37-годишния Михаил, който беше задържан за показния разстрел на бизнесмен в Слънчев бряг. По думите на окръжния прокурор на Бургас Георги Чинев престъплението е извършено от ревност.

Според прокурора обвиненият е признал пред държавното обвинение за извършеното от него убийство. Михаил няма спомен как е извършил престъплението.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви