Най-красивото момиче, сред десетки кандидатки ще получи короната и титлата „Мис Св. Влас“ тази неделя, на специално парти в „Планет Клуб“ в морския курорт. Кандидатките ще дефилират пред звездно жури в няколко тура и различни облека. Организаторите от модна агенция „Интерсаунд“ са предвидили и редица награди за участничките.

Звезден и добре познат тандем ще видим на сцената – водещите Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео ще се погрижат за доброто настроение за гостите. Двамата имат огромен опит, като са и официалните водещи на най-голямото модно събитие у нас – Sofia Fashion Week, чието издание през септември ще се проведе в столицата.

26-годишният Тео е сред най-търсените и предпочитани лица на модни събития, частни и корпоративни партита в страната, а Боряна е подготвила и изненада за гостите – песен, с която ще поздрави всички дошли на конкурса за красота. Двамата са познати и от редица участия в хитови ТВ-предавания и събития – „Мис България“, „Менхънт България“, „Lady Universe“ и много други.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви