Жизел Бюндхен определено дълго време държа първо място в класациите за най-високоплатения модел и е сред най-разпознаваемите лица в индустрията. Нейното модно пенсиониране накара много да страдат по своята любимка, но истината е, че тя все пак продължава да приема някой и друг ангажимент за големите модни къщи.

Сега супермоделът е решила да поеме по съвсем различен път и да издаде първата си книга. Красавицата започва своя ден с медитация по изгрев, грижи се за своята органик зеленчукова градина и следва специален режим, с който поддържа фигурата си.

Съвсем естествено, Жизел Бюндхен е решила да сподели своя здравословен начин на живот като това е основна тема в новата ѝ книга. Тя носи името „Уроци: Моят път към смислен живот“ и официално бе обявена от своята авторка в личния ѝ профил в Instagram.

“Гледайки назад към някои от преживяванията, през които съм минала за последните 37 години, какво научих, ценностите, които ме направляваха и инструментите, които ми помогнаха да стана това, което съм, бяха дълбоко и трансформиращо преживяване. Щастлива съм да споделя с вас моето пътуване през многобройните възходи и падения, които ме направиха това, което съм днес“, сподели самата Жизел Бюндхен.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

five × five =