Джони Деп във форма, омагьосва с дълбок глас

Преди броени дни на концерт в Рим Деп омагьоса близо 3000 зрители с шеги, закачки и дълбок глас, припомнайки за големите в рок музиката, които вече не са на тоя свят

0
50

Джони Деп, който неотдавна изплаши своите фенове с прекалено слабоватия си и измъчен вид, отново е в блестяща форма – особено като певец. Оказа се, че холивудският ас е свалил много килограми заради актьорска задача, а сега ги е наваксал и си е същият необуздан пират по време на турнето с Hollywood Vampires – супергрупата, сформирана от него, Алис Купър и китариста на Aerosmith Джо Пери.

Преди броени дни на концерт в Рим Деп омагьоса близо 3000 зрители с шеги, закачки и дълбок глас, припомнайки за големите в рок музиката, които вече не са на тоя свят – Джим Морисън, Джими Хендриксс, Бон Скот, Леми Килмистър, Дейвид Боуи… Hollywood Vampires са създадени в знак на почит към „умрелите пияни приятели от „Рейнбоу“ – бар, посещаван от много музиканти през 70-те, сред които и Алис Купър. Купър държи да подчертае, че е единственият оцелял сред тях благодарение на факта, че от почти 40 години вече не близва алкохол.

Монитор

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here