Ако ви допада идеята Никълъс Кейдж да озвучава супергерои, значи 2018 е любимата ви година. Предстои да чуем носителят на „Оскар“ като гласа на Супермен в анимацията „Малки титани: В готовност!“, но той ще се изяви и като още един супергерой. Кейдж ще озвучава и Черният Спайдър-мен в „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“.

Ако това ви звучи доста объркано, ето малко пояснение. Според концепцията на новата анимация, дело на продуцентите Фил Лойд и Крис Милър, съществуват различни вселени, в които Спайдър-мен съществува в няколко измерения. Затова ще видим и един различен супергерой, който изстрелва паяжина и е озвучен от Кейдж.

Както вече съобщихме, главен герой в новия филм ще е тийнейджърът Майлс Моралес, обучаван от Питър Паркър от друго измерение. Звучи наистина интригуващо колко ще са всъщност различните превъплъщения на Спайдър-мен в Спайди-вселената. Все пак не само един може да носи неговата маска.

Сред актьорите, участвали в озвучаването на „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“, са още Шамейк Мур, Джейк Джонсън, Лийв Шрайбър, Хейли Стейнфийлд и носителят на „Оскар“ за „Лунна светлина“ Махершала Али. Премиерата предстои на 14 декември.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

five × 2 =