Управителите на етажна собственост и сдружението на собствениците от блок 78 в бургаския к-кс “Лазур” искат да се разшири Зелената зона.

„Принудени сме да искаме това, защото станахме жертва на въведената граница между нас /ул. “В. Търново”/ и въпросната “Зелена зона”. Написаните от нас жалби и предложения до общинската администрация не срещат разбиране и не водят до съответни конкретни мерки. Включените в тази зона райони се изпразниха от автомобили, а ние сме принудени денонощно да следим за някое случайно освободено паркомясто“, жалват се те до ОбС-Бургас.

Съзнателно или не, администрацията и ОбС, според тях, са противопоставили гражданите едни срещу други в търсене на решението на проблема с паркирането край Морската градина.

В писмо до ОбС те настояват да се направи обстойно оценка на резултатите от въвеждане на Зелената зона, като се обърне внимание на предложението им, което се отнася до разширяване на тази зона в района около бл. 78.

„Не е възможно да се живее нормално в такава обстановка на изключително затруднено ползване на МПС. В случая нашите права на граждани са нарушени“, категорични са от етажната собственост.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви