Бургаската красавица Мария Долчинкова с псевдоним MEIA днес пуска новата си песен „Без лимит“ с видеоклип и текст, посветен изцяло на женските права. Тя ще бъде публикувана в Ютуб канала на „Facing the Sun“, който е един от най- популярните съвременни източници за музика.

Певицата прекара над 10 часа в руините на  авиобаза Равнец, където се проведоха снимките на песента. Клипът е дело на  е Деян Панайотов – Dideishan Corporation,  автор на парчето е Георги Киров -D-Zasta Микс и мастер: T Lay, текстът е дело на Емилия Йорданова и MEIA,  а гримът и прическата са на Димо Стратиев- един от най- известните бургаски коафьори.

„Тематиката на текста е по- феминистка. Едно момиче разказва как вече е наясно с игрите на момчето и че вече е по-силна и над нещата. В клипа имам армия от момичета, която е зад мен Искам да покажем, че ние жените се подкрепяме и сме силни и че не бива да слагаме лимит на мечтите си!“,

Бургазлийката направи български кавър на световния хит „Despacito“ и с това успя да влезе в топ класациите за кавъри на тази песен. В момента MEIA има собствен фен клуб от деца и възрастни, които са си направили и фейсбук група, озаглавена „MEIA’s Army“ и всички с нетърпение очакват да видят реализирания проект на певицата.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви