Селекционерът на националния отбор на България Пламен Константинов направи две промени за мачовете от Лигата на нациите във Варна. Той освободи шампиона с „Нефтохимик 2010” Илия Петков, като на неговото място извика Красимир Георгиев.

Втората промяна е свързана с поста разпределител. Възстановилият се от контузия в крака Георги Братоев вече е на линия. Както е известно той изкълчи глезен по време на мача с Австралия от втория турнир в София. От групата отпадна Добромир Димитров.

Срещите от група 16 ще се играят във Варна от 15 до 17 юни. България е в група с Бразилия, Франция и Канада. Срещите ще се изиграят в зала „Конгресна” на Двореца на културата и спорта.

На 15 юни, петък, българите играят срещу Франция от 18.30 ч. В събота и неделя по същото време „лъвовете” излизат съответно срещу Канада и Бразилия.

Състав на България за мачовете от група 16 в Лигата на нациите:

Разпределители: Георги Братоев, Георги Сеганов. Диагонали: Боян Йорданов, Николай Учиков. Посрещачи: Тодор Скримов, Николай Пенчев, Розалин Пенчев, Валентин Братоев. Центрове: Виктор Йосифов, Светослав Гоцев, Алекс Грозданов, Красимир Георгиев. Либеро: Теодор Салпаров, Владислав Иванов.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви