Експерти от Областно пътно управление – Бургас и Института по пътища и мостове ще извършат оглед на съоръжението и ще бъдат предприети необходимите мерки за възстановяване на целостта на носещата конструкция на съоръжението.

По тази причина временно се ограничава движението на тежкотоварните превозни средства над 12 т по надлеза за Черноморец, който е над второкласния път II-99 Бургас – Созопол. Тази сутрин при преминаване под надлеза товарен автомобил, превозващ багер, се удря в носещата конструкция на съоръжението. Нанесени са щети на главните греди и поради това се налага спиране на тежкотоварния трафик. Преминаването на леките автомобили по надлеза е без ограничение.

Товарните превозни средства над 12 т се пренасочват по обходен маршрут по общинския път Черноморец – Созопол. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация в района на надлеза.

Както BurgasNews пръв съобщи, тази сутрин малко след 8.30 преминаващ кран удари съоръжението. Движението в района веднага премина в едното платно. Жертви от инцидента няма.

На отправения ни въпрос към Областно пътно управление /по настояване на администрацията в писмен вид, по ел. поща/ за щетите, до момента няма отговор.

снимка: BurgasNews

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

seventeen + 5 =