Лейди Гага – такава каквато е, до Брадли Купър

Снимките на „Звезда се роди“ се проведоха преди година, като екипът се възползва дори от сцената на прочутия фестивал „Коачела”, където Гага беше хедлайнер

0
112

Необичайно обичайна – такава е Лейди Гага в първия трейлър на дългоочаквания „Звезда се роди“. Лентата, дело на Брадли Купър, ще направи световната си премиера на 5 октомври.

Свенлива, докато не излезе на сцената и не отпусне чудовищния си глас, Лейди Гага демонстрира истински актьорски потенциал след като дебютира в средите със сериала „Зловеща семейна история“. Другата главна роля в лентата – на Джаксън Мейн – е изиграна от самият Купър.

Снимките на „Звезда се роди“ се проведоха преди година, като екипът се възползва дори от сцената на прочутия фестивал „Коачела”, където Гага беше хедлайнер. За целта Купър се изправи до колежката си пред публиката, която бе предварително предупредена, че концертът ще бъде заснет като част от продукцията. Всички меломани трябваше да са оборудвани с кънтри шапки и ботуши, както и да бъдат пълнолетни. Събраните средства от билетите, за които фенове броиха едва по 10 долара, отидоха за организацията на Лейди Гага срещу психически тормоз – Born This Way Foundation.

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here