Общинските съветници в Бургас обсъждат най-важните теми за града ни. Логично постоянните дебати и спорове „раждат“ цветущи реплики и лафове. BurgasNews подбра най-добрите от тях за читателите си:

Виждам, че за зам.-председателското столче има цена„, Егений Мосинов от БСП погва един от основните опозиционери в ОбС Георги Дражев.

Цената на това място е морал, а не сделки по плаж „Корал“„, Дражев не може да остане подобно обвинение без отговор.

Искам да ви поздравя за шизофреничното ви състояние, защото и тези хора са пълноценна част от нашето общество„, д-р Антон Душепеев вижда тревожни наченки в Константин Бачийски.

Второ наказание, a ако продължавате така знаете къде ще завършите„, председателят Костантин Луков не заплашва напразно Ангел Божидаров.

Аз съм строг, но справедлив„, Луков подхожда по царски към съветниците.

Аз, да чакам? Да чакам някой, който е на площада навън? Никого няма да чакам„, и времето на Луков си има цена.

Предварителната подготовка за изказване е много важно. Виждам, че във вашият случай няма такава„, д-р Душепеев очаква повече от Дражев.

Айде няма да говоря, че после ще ме цитират всичките медии„, Георги Манев има вече едно на ум какво говори в залата.

Рапърите трябва да се подкрепяме„, Ангел Божидаров явно има обща любов към рап музиката с  Антон Берданков.

Предлагам ви да запишем рап песен, дори съм готов аз да платя заснемането на клипа„, Божидаров все още има надежди за бляскава музикална кариера.

Като черна станция сте, цялото заседание не млъкнахте„, нервите на Луков вече не издържа към поведението Божидаров.

Знаете какво работи и какво гледа по цял ден, нека му простим„, Георги Манев с не особено добър опит за шега към професията на д-р Душепеев, началник на Родилно отделение в УМБАЛ.

Искате да кажете, че в каквото гледа в това се и превръща ли?“, Дражев държи да се закопае още повече в лицето на колегите си.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви