Лятото няма как да започне ако RDMK не го открият с ново парче. Този път заглавието е „Не ми пречи на релакса” и е колаборация с рапърите Alexmall & GEM. Песента е във вече утвърдения летен стил на RDMK & Alexmall & Gem и в нея се открояват послания, като „От понеделник до петък за мене все е неделя” или „имам много работа и започвам да се трудя, главно върху себе си това приоритет е, моля ви не ми пречете”.
Видеото е режисирано от Христо Христов, част от NEVERKNOW productions, които стоят зад реализацията и на “ДНЕВЕН РЕД”. Клипът е заснет на къмпинг ГРАДИНА, където момчетата имат участие и както казват „Така и така режисьора беше там, имаше супер много наши приятели… защо да не заснемем видео?” Част от сцените са заснети на караваната на братската група OGI 23. Alexmall & GEM са хората, изпяли преди цели 11 години емблематичния летен химн “OKEY”, от който RDMK са се вдъхновили да започнат да творят в този стил.

Любопитното напоследък около групата е, че Kukusheff наскоро изигра Боян Ботев – братът на Христо, в нов български филм, и разбира се, както в повечето си роли – умира. Rudi готви нов самостоятелен албум, който ще излезне през 2018-та, а Duli & Muden направо си създадоха нова група. Разпада ли се RDMK – скоро ще стане ясно.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви