Деветото издание на благотворителния турнир по футбол за полицейски отбори ще противопостави на терена 19 отбора, които ще спорят за Купата „Свети Никола” в Бургас. И тази година състезанието е с международно участие, а събраните средства ще бъдат предадени в полза на деца на загинали служители от системата на МВР.

Турнирът ще се проведе от 11-и до 13-и май на терените на Спортен комплекс „Славейков”. Организатори са СФК „Свети Никола” /Бургас/, а съорганизатор – община Бургас и ОП Спортни имоти, с помощта на Областния съвет на БФС – Бургас и съдийската комисия.

Приоритетно отборите са от Бургаска област. Чуждото участие е от Сърбия – отборите на полицейските управления в Пирот и Крушевац. Участват полицейските спортни клубове от Враца и Видин.

„Имаме и гостуваща делегация от Скопие, но македонските колеги не можаха да изпратят отбор заради натоварен график от служебни ангажименти, заяви организаторът на турнира Павлин Ковачев.

19-те отбора са разпределени в шест групи, като първата е с 4 тима, а останалите с по 3. След изиграването на мачовете в групите, следват четвъртфинали, полуфинали и финал.

Полуфиналите, мачът за 3-ото място и финалната среща ще се проведат на 13-и май, като битката за Купата „Свети Никола” стартира от 12.15 часа на първи терен на Спортен комплекс „Славейков”.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

3 × three =