Официалното видео към сингъла „Move to Miami“ на латино суперзвездата Енрике Иглесиас и Питбул направи премиерата си в сряда (09.05).

Гордият татко на близнаци (Енрике Иглесиас) и Mr. Worldwide (Армандо Кристиан Перес) се събират за поредния си общ музикален проект, който дава сериозна заявка да се превърне в един от най-големите хитове на лято 2018.


„Никога не съм бил по-развълнуван при премиера на песен, както сега. Заедно с Питбул се надяваме, че ще се забавлявате искрено с песента, така както самите ние, докато я създавахме. Знаем, че нищо от това нямаше да е възможно без подкрепата на най-невероятните, емоционални и лоялни фенове, които имаме“, пише Енрике Иглесиас в официалните си профили в социалните мрежи.

С лириката в „Move to Miami“ Енрике Иглесиас и Питбул възхваляват красотата и чувствените движения на жените в Маями, разходките по прочутия Оушън Драйв и нощния лайв стайл в Маями бийч. „Жените в Маями са толкова страхотни, че биха накарали всеки мъж да дойде в града ни,  добавя Питбул.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви